Tilbake til Thailand

Etter å ha opplevd grotter, rismarker og hundrevis av templer, var det dags for å slikke sol på stranda i Thailand! Vi fløy fra Siem Reap til Phuket, langt sør i dette landet som vi alle har blitt så glade i (vel hjemme igjen i Norge savner vi allerede både maten og de blide folkene som hilste oss med et smilende sawadee!)

Read More
Kari Anne Susegg Kvarving
Magiske Vietnam!

Etter å ha jobbet for Accurate Care i 2 år, har vennegjengen fra Spania lagt seg opp nok penger til å dra på sitt livs eventyr sammen! Vi følger dem på reisen - og her er deres tredje reisebrev, hvor vi får høre hvordan oppholdet i Vietnam forløper seg!

Read More
Kari Anne Susegg Kvarving
Fantastiske Laos!

Etter å ha jobbet for Accurate Care i 2 år, har vennegjengen fra Spania lagt seg opp nok penger til å dra på sitt livs eventyr sammen! Vi følger dem på reisen - og her er andre reisebrev, hvor de har reist fra Thailand og inn i Laos. 

Read More
Kari Anne Susegg Kvarving
Nå er det Norge som er hjemme for Blanca

Bare én dag etter at Blanca Moreno Borrero fra Córdoba i Spania hørte om Accurate Care, satt hun på skolebenken på norskkurs. Fire måneder etterpå satte hun sine bein på norsk jord for første gang - og her trives hun så godt at hun ikke kan tenke seg å flytte hjem igjen.

Read More
NorskSnopp Designbyrå