Ledig stilling - er det deg vi leter etter?

Mangelen på kvalifisert helsepersonell i Norge blir større for hvert år som går. Mange kommuner klarer ikke å rekruttere nok sykepleiere, spesialsykepleiere, helsefagarbeidere og andre med fagkompetanse innenfor helse. Dette behovet forsøker Accurate Care å hjelpe til med og dekke. 

- Tall fra NAV viser at Norge mangler nærmere 6000 sykepleiere, forteller Håvard Haugan, som er avdelingsleder for Accurate Care på Steinkjer. 

Accurate Care jobber hver dag med å hjelpe kommuner som sliter  ved å tilby kvalifisert helsepersonell. Ved å rekruttere helsepersonell fra land der utsiktene til jobb ikke er like gode som i Norge, bidrar vi til å hjelpe fortvilte kommuner rundt om i landet med å dekke behovene de har. 

gruppebilde.jpeg

Allsidighet

Kristin Haugnes og Mona Elli jobber som personalkoordinatorer i Accurate Care. De fire personalkoordinatorene i selskapet har variert bakgrunn; alt fra bank og logistikk til tegnspråk og prosjektledelse. 

Hovedoppgavene til personalkoordinatorene er å ivareta allerede etablerte kundeforhold, finne nye kunder og å sørge for at arbeidsdagene til både kunder og vikarer går mest mulig på skinner.  Når kundene har behov for en vikar, er det personalkoordinatorens oppgave å finne riktig vikar for jobben, og å fungere som et bindeledd mellom vikaren og oppdragsgiveren gjennom hele oppdraget. 

- Jeg tror de viktigste egenskapene du kan ha i denne jobben, er at du er selvgående og at du er en god relasjonsbygger, mener Mona. - Dette er viktig både for å få inn nye kunder og nye oppdrag. 

I tillegg er det viktig at du klarer å ha mange baller i lufta på én gang og at du husker detaljer.

- Samtidig som vi skal holde styr på timeoversikten til vikarene; om når de ønsker ferie, sykdom, hvilke vakter de kan og ikke kan jobbe; skal vi vite hvilke kunder som trenger vikarer til hvilke oppdrag til hvilke tider. Til tross for at vi gjør mange av de samme tingene hver dag, er ingen dager like. Ofte går jeg hjem uten egentlig å ha gjort noe av det jeg trodde jeg skulle bruke dagen på, legger Kristin til.

mona2.jpeg

Trygghet

Det er mange detaljer som skal på plass i perioden mellom rekrutteringen av helsepersonell og til de er på plass i Norge og trygt plassert i arbeidsoppdrag. 

- Alle de utenlandske sykepleierne som jobber for oss, går gjennom et ni-måneders språkkurs i hjemlandet. Der lærer de språket og får innføring i norsk kultur, forklarer Mona.

Og når vikarene lander på norsk jord, er det mye som må organiseres. Accurate Care ordner både med reisen og med bolig for vikarene, men det er mye annet å sette seg inn i. For hvordan får du egentlig opprettet norsk bankkonto? Hvordan skaffer du deg skattekort og oppholdstillatelse, og hva er egentlig BankID?

For de aller fleste er det første gang de er alene i utlandet, og da er det godt for dem å vite at vi er der, smiler Kristin.

- Selv om vi personalkoordinatorene er omtrent like gamle som mange av vikarene, er vi på mange måter voksenpersonene deres og tryggheten deres. 

- Det er viktig for oss at både kundene og vikarene er fornøyde med oss. Derfor legger vi stor vekt på at de får personlig oppfølging gjennom hele løpet, forteller Håvard. 

img_8583-kopi.jpg

Godt selskap

I Accurate Care er det viktig at man trives på jobb, og det er fokus på at man skal kunne ha det bra sammen, både på og utenfor arbeidstiden.

- Jeg kjente få i Accurate Care da jeg begynte i jobben her, forteller Kristin, - men allerede etter noen dager føltes det som om jeg hadde kjent kollegaene mine i mange år.

Det er nok fordi alle som jobber i selskapet, både er opptatt av å ha det gøy sammen, og på å gjøre hverandre best mulig.

- Vi tilbringer mye tid sammen. Da er det viktig at alle vi som jobber her, skal glede oss til å gå på jobb, forteller Håvard.

håvard.jpeg

Karrieremuligheter

Både Kristin og Mona bodde i Oslo før de begynte i Accurate Care. Ingen av dem har angret et sekund på at de byttet ut livet i Oslo med et roligere liv på Steinkjer.

- Det er mange flere tilbud og mer som skjer her både på kveldstid og i helgene enn det jeg trodde da jeg flyttet hit, sier Kristin.

- Etter at vi fikk barn, hadde vi egentlig ikke tid til å bruke alt det Oslo har å by på, forteller Mona.  - Som småbarnsmor syns jeg det er deilig å bo et sted hvor det ikke fins rushtid, hvor det er kort veg til jobb og barnehage, og hvor besteforeldrene nærmest slåss om å være barnevakt.

Samtidig er det fint å vite at Accurate Care er en del av et større konsern, ECURA, noe som åpner for karrieremuligheter flere steder i landet.  


Søk i dag!

Når vi nå lyser ut en ny stilling som personalkoordinator, er det fordi vi får stadig flere oppdrag, og dermed også flere kunder og vikarer å følge opp.

Her finner du mer informasjon om stillingen.

Har du lyst på jobben? Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt! Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktperson:
Håvard Haugan, avdelingsleder i Accurate Care
havard@acare.no
Tlf: 908 25 539

Søknadsfrist: 15. februar 2019

Kari Anne Susegg Kvarving